2013. szeptember 20., péntek

Midi gyűrűk és madárkás karkötő - Midi rings and birdie bracelet

A midi gyűrűk elkészítése pofonegyszerű! Én hatot készítettem egymás után (összvissz kb 3/4 óra alatt), és alig tudtam abbahagyni. A legeslegjobb az egészben pedig az, hogy ezek a felnőtt midi gyűrűk gyerekujjacskák csillogó díszei is lehetnek, nálam ez mindig fontos szempont. ;)

 Midi rings, that is, mid-finger rings are easy-peasy to make, and it IS addictive! I made six in a row (in about 45 minutes), and could hardly stop. And some more to come! :) One more advantage: an adult midi ring is just the perfect size for little girls' fingers! :)


Hozzávalók: kúposfogó, csípőfogó, vastagabb toll vagy vagy kúp a gyűrű formázásához (én a barkácsragasztó tetejét használtam, így állítható méretű a gyűrű!), drót (én ezt használtam), ásványok, strasszok, ékszerkellékek.
 All you need is: round nose pliers, wire, permanent marker or thicker pen (or a cone-shaped object like the cap of my hobby glue), pliers, jewellery findings.

Szuper leírások itt (angolul) és itt (francia).                  
good tutorials here (in English) and here (in French)

A tejkvarc splitterekből fűzött madárkás karkötő csak ráadás, de szerintem nagyon jól mutatnak együtt. :) Kellékeket a Gyöngyudvartól, Mineraltól és az Ebayről szereztem be.
The Snow quartz birdie bracelet is a good choice to wear them with, also a very easy piece of jewellery to make. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése