2013. szeptember 10., kedd

Kenderfilc virágos képecske - Hemp felt wallhanging with flowers


A nem is olyan kicsi csomagban, amit egyik szponzorom küldött (köszönöm, Feri :) ), rengeteg szép alapanyagot találtam, köztük kenderfilcet és szép zsinórokat
One day my not so small package arrived from one of my sponsors (thank you, Feri :) ), with many beauties in it, hemp felt and cord among them. 
Régóta kallódott a fiókban egy képkeretnek tökéletes kis fadarab (valaha masszázskefe vagy mi volt, csak kiesett a közepe), ezt lecsiszoltam és antikoltam először. Ez lett a keret.
First I sanded and then aged a piece of wood I'd had for a long time. This would be the frame.

Aztán kivágtam egy oválist a kenderfilcből, méretre pont megfelelőt a kerethez, a széleit textilfestékkel festettem, majd elkezdtem a zsinórok felragasztását. (Hoppá, itt a keret még barnára pácolva, antikolás előtt... :P )
 

Then I cut an oval shape from the hemp felt that would fit the frame, painted the edge with fabric paint then started to embellish it with the nice co-ordinating cords.


Aztán varrtam egy csini masnit is a csokrocskára a pamut csipkeszalagból, majd a kész képecskét beleragasztottam a keretébe és alaposan rányomkodtam. Már csak egy akasztó hiányzott a képecskéről, és kész is volt. :)

Next I tied a nice bow with the lace trimming and sewed it on my cord bouquet. Then I attached a hanger on the back, and ready to take pleasure in! :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése