2013. június 19., szerda

Anyagok tárolása

Anyagok terén (is) nagy gyűjtő vagyok. Egy-egy szépség láttán megdobban a szívem, és ötletek száza tolul a fejembe, hogy mit is lehetne belőle alkotni. Néha-néha még időm is van, hogy némelyiket megvalósítsam, ám ilyenkor szembesül az ember azzal, hogy amit keres, azt tuti nincs meg. Végre rászántam magam, hogy rendet tegyek az anyagok között, és átláthatóbbá tegyem a készletem, hiszen ezzel rengeteg időt is spórolhatnék. És akkor rábukkantam a neten erre a képre:


Bár nincsen ilyen szép nagy rózsaszín komódom, csupán a lányok szobájában van egy nagy fiók teledobálva anyagokkal, mégis megpróbálhatok rendet tenni talán... Most így fest a fiók (képet lásd lent), úúúú de ciki, nem épp átlátható, ráadásul tele van régi Burda magazinokkal is (Kelleni fognak még valaha? Ha most kidobom őket, akkor bizonyára igen...).
Néhány hasznos tanács anyagok összehajtogatásához és tárolásához itt:


Én a fenti módszer és az alábbi kartonos módszert keverékét alkalmaztam (bár mondanom sem kell, hogy nem ruháztam be ilyen képregénykartonba vagy mibe, hanem kartondobozok egyforma téglalapokká való vagdosásával kezdtem, aztán meguntam, így van, amiben maradt karton, van, aminek pedig csak az összehajtásához használtam, aztán kihúztam belőle):Ráadásnak pedig itt egy harmadik variáció: ...és még jó pár itt. :)

Tehát ilyen volt:

...és ilyen lett. Azért így mindjárt más, lássuk be... (A Burdák maradtak, csak elkerültek egy kevésbé frekventált helyre) :)

Update: és anyagaink nyilvántartására ezeket az ingyenesen letölthető kártyákat használhatjuk. Én már nyomtatom is őket! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése