2013. december 9., hétfő

Szabásminta teszt - Pattern testing: Cupcake top by Sewing Mama RaeAnna

 Azon szerencsések között voltam, akiket RaeAnna kiválasztott, hogy teszteljék ezt az aranyos, fodros (fiúknak természetesen fodormentes!) topocskát, melynek neve Cupcake Top lett (3 hónapos és 6 éves korú gyerekek számára). Erre a békás anyagra régóta áhítoztam, s most be is szereztem, hogy megvarrjam belőle ezt a csodát. A MAGYAR NYELVŰ ! útmutatót és a szabásmintát nagyon könnyű követni, egy délután alatt a gyakorlatlanabbak is megvarrhatják. Anyagszükséglet, előnézeti képek, részletek lásd lentebb!
Vásárláshoz katt ide: Add to Cart

Karácsonyi ajándéknak még bőven elkészülhet. ;) Nekem még mindenképp varrnom kell belőle egy madaras mintájút (külön kérésre), plusz egy kétéves méretet, remélem hamarosan ezekkel is jelentkezhetem!
Ha bármi kérdésed van az elkészítésével kapcsolatban, hozzám is fordulhatsz bizalommal! :)


Fiúknak...
...és lányoknak!

Ennek a szabásmintának a felhasználásával hosszú ujjú, rugalmas póló készíthető opcionális kenguru-zsebbel. Az ujj és a top aljának fodrai készen vett pólókra emlékeztetnek, a fodros kenguruzsebek pedig melegen tartják a kis ujjacskákat!
Vagy készítsd a zsebet egyszínű vászonból akár, és varrj rá aranyos rátétet vagy hímzést!

A szabásmintán található jelölések akkor is egyértelműen és egyszerűen mutatják, hol szabd a mintát, ha nem szeretnél rá zsebeket! Így tökéletes uniszex pólót varázsolhatsz belőle!
A szabásminta tartalmazza: digitális, nyomtatható szabásmintát, pontos, fotókkal illusztrált leírást lépésről lépésre, alternatív elkészítési módokat (pl fodor és zseb), illetve a tervező elérhetőségét kérdés vagy visszajelzés esetére!
Szint: magabiztos kezdő (a design és az útmutató úgy készült, hogy azok is bátran belevághassanak, akik még nem dolgoztak rugalmas anyaggal!)
Anyagszükséglet: (fodrok nélkül 1/4 részével kevesebb anyagra van szükség)
3-18 hó: 50 cm anyag (145 cm széles)
2 év - 6 év: 90 cm anyag (145 cm széles)

I was lucky to be picked to test a fab pattern made by RaeAnna. It's called the Cupcake top (size 3m to 6 ys), with (for boys of course without) attractive ruffles here and there. I'd always wanted to buy this nice jersey fabric with frogs, and now it was time to act! :) It was really easy to follow the pattern and the tutorial, a confident beginner must be able to sew it up during naptime (if the baby naps long enough ;) ). 

And since RaeAnna is celebrating her little daughter's birthday these days, you can now get the pattern in Hungarian 50% off, just enter the code BIRTHDAY at the checkout !

Just in time for a Christmas present, I'm still to sew up another one of the same size and a 2T size! :)

És honnan a név? Itt megtudhatod! :)
Jó varrogatást!
And how come the name of the top? Check out here. :)
Happy sewing!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése