2013. december 9., hétfő

Karácsonyi ajándékötlet 3: Az örökzöld papírzsepi-tartó - Christmas stocking filler #3: The evergreen pocket tissue holder
Expressz iramban közeledik a karácsony, és hát mi tagadás, a náthás időszak is, így igencsak hasznos ajándék válhat ebből a papírzsebkendő-tartóból. Ez a hordozható változat, amibe 5-10 zsepi fér. Praktikus, kicsi, szép, és ezerféle formában megvarrható (nagyon könnyűűűűű, karácsonyi mintával kötelező most!). És elkészítése tényleg olyan, mint a csipsz (magyarul szotyola), vagyis ha elkezdted, nincs megállás: minden rokon és barát kaphat egyet ajándékba! :)
Gondoltam írok egy elkészítési leírást is, de mivel nagyon jók találhatóak a neten, minek? :D Íme:

This is the pocket (and simpler) version, which can hold up to 10 tissues. When making these, there is no stopping (and they are very easy to sew, so with a compulsory Christmas pattern it can be a last-minute stocking filler), so you can make one for each of your relatives, even for children (I've made some for my daughters as well with Hello Kitty of course)! There are several good tutorials, like these:És készülnek már a bonyolultabb változatok is RanaMama Kuckójában, talán egy Karácsonyi mintás is jön hamarosan! ;)  
And more complicated versions are yet to be sewn up! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése